Back
Case

Multimedia partner van KuilCoaching

  • Date: januari 1, 2018

  • Client: KuilCoaching

  • Tags:

    ,

Scroll

KuilCoaching

Erik Kuil is een ervaren coach, trainer en didacticus. Erik helpt individuën en bedrijven om concrete stappen in je persoonlijke groei te realiseren. Spiegelend, provocatief, altijd positief en krachtgericht.

00. Partnership

Erik Kuil startte zijn coachingspraktijk in 2015. Vanaf het begin is Cobalto betrokken geweest voor het ontwikkelen van de huisstijl, website en online marketing. In maart 2018 zette we een grote stap met een volledig redesign en nieuwe media.

01. Huisstijl

02. Website

Design

Rust, ruimte en overzicht is belangrijk. Belangrijk voor de doelgroep, dus ook belangrijk voor de site.

 

 

Strategie

Gemiddeld 75% van de bezoekers bekijkt de website via zijn mobiele telefoon, dus de website en blog zijn volledig mobielvriendelijk gemaakt.

Daarnaast is de site technisch geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in Google.

Techniek

De site is gebouwd op Wordpress. Om flexibiliteit in lay-out mogelijk te maken en tegelijkertijd de controle over code te behouden heb ik een set van shortcodes en stijlen ontwikkeld. Hierdoor kunnen pagina's naar wens met kolommen, elementen en stijlen worden opgebouwd.

Over onze samenwerking

Matthijs is een top professional. Hij denkt actief mee is communicatief sterk en heeft veel kennis in huis om projecten tot een groot succes te maken. Ik zou hem omschrijven als eerlijk, open en betrokken en kan hem van harte aanbevelen. Hij heeft mijn website en marketing rondom mijn diensten strak getrokken en ik vertrouw hem volledig!

— Erik Kuil

Eigenaar van KuilCoaching